24 Temmuz 2017 Pazartesi

ABD'de Kedi Katili 16 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

kedi katiliAmerika’da California eyaletinde akıl almaz, insanlık dışı bir suç işlenmiştir. California’da 21 kediyi öldüren kedi katili Robert Roy Farmer isimli şahıs 16 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.

California'da Santa Clara İdari Bölge Yüksek Mahkemesi tarafından yürütülen dava sonucunda 21 kediyi öldüren cani için karar verildi. Karar doğrultusunda Farmer’ın 16 yıllık hapis cezasına çarptırıldı. Bu 16 yıllık hapis cezasının sonrasında ise kedi katili şahsın 10 sene boyunca kedi sahiplenmesi, kedi bakması  da yasaklandı.


Kedi Katili Robert Roy Farmer 2015 Eylül Ayında Katletmeye Başlamış


Yine Amerika’da yayımlanmakta olan bir gazetenin haberinden edinen bilgilere göre San Jose’deki Cambrian Parkı bölgesinde 2015 senesinin Eylül ayında kedilerin garip bir şekilde kaybolmaya başladığı ve bu kaybolan kedilerin bir süre sonra ölü olarak bulundukları belirtiliyor.

Kedi katili Farmer 8 Ekim 2015 senesinde San Jose’da arabasında uyku halinde yakalanmış, göz altına alınmıştır. Bu yakalanma sırasında suçunu itiraf etmiştir. Yakalandığı sırada arabasının içinde bir av bıçağı ve ölü bir kedi bulunmuştur.

 

Faydalanılan Kaynak

https://tr.sputniknews.com/yasam/201707161029298868-abd-kedi-katili-16-yil-hapis/

 

 


Kaynak: Pet Patiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder